Bij Het Bewindcentrum staat het persoonlijk contact centraal en wordt de situatie bij ieder individu apart bekeken en gezocht naar maatwerk. Ik ben van mening dat iedereen uniek is. Ik luister graag naar uw verhaal en denk samen met u aan een oplossing die past bij uw persoonlijke en financiële (thuis)situatie. 

mijn naam is mehmet aydin

Door mijn ruime ervaring in zowel de financiële als de sociale sector kan ik mij op een effectieve wijze inzetten in uw maatschappelijke en financiële belangen. Naast mijn functie als bewindvoerder coach ik mensen uit het hele land zodat zij hun persoonlijke doelstellingen kunnen behalen en  succesvoller kunnen zijn in het leven.

Ik luister naar uw verhaal

Het Bewindcentrum beschikt over een breed netwerk aan verwijzende instellingen en ondersteunende specialisten. Hierdoor is het voor mij makkelijk om de benodigde zorg te verlenen aan mijn klanten.  Graag kom ik ook bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij ik luister naar uw verhaal. 

“Mijn bewindvoerder is een begripvol mens met veel inzicht en kennis. Hij is helder in zijn communicatie. Makkelijk benaderbaar en vlot in het beantwoorden van mijn vragen. Een man met het hart op de juiste plek en die al je zorgen weg neemt. Het is fijn dat hij altijd bereikbaar is”

“Aanpak en vriendelijkheid van mijn bewindvoerder bij Het Bewindcentum is super. Deze meneer neemt de tijd, je krijgt snel antwoord op al je vragen en je hebt inzicht in je financiën. En heel belangrijk: hij geeft mij vertrouwen en komt zijn afspraken altijd na.”

“Onlangs contact opgenomen met het Bewindcentrum. Contact verloopt soepel, afspraken worden nagekomen. Heel fijn en bijzonder dat het ook op deze manier kan. Een wereld van verschil met het kantoor waar ik vandaan kom. Ik heb bewust voor deze dienstverlening gekozen.”

zullen wij contact met u opnemen?

of neem direct contact met ons op: