Het Bewindcentrum focust zich op midden Nederland als werkgebied. bewindvoering Achterveld, bewindvoering Amersfoort, bewindvoering Ede, bewindvoering Hoevelaken, bewindvoering Houten, bewindvoering IJsselstein, bewindvoering Leusden, bewindvoering Nieuwegein, bewindvoering Nijkerk, bewindvoering Utrecht, bewindvoering Veenendaal, bewindvoering Woudenberg, en bewindvoering Zeist Turkse bewindvoerder Turk Bewind Bewind voor turkse mensen Bewindvoering op maat speciaal voor turkse mensen Bewindvoerder veranderen van nederlandse bewindvoerder naar turkse bewindvoerder hollandada turkce bewindvoerder budgetbeheer omgaan met geld schuldhulpverlener hulp bij financieën hulp bij geld geldproblematiek helpen met schulden mensen met schulden helpen turkse mensen helpen met schulden ik wil bewindvoerder ik wil een bewindvoerder ik zoek in bewindvoerder

Het Bewindcentrum

Oplossing voor uw financiële problemen
Veranderen van bewindvoerder

Binnen 24 uur kan er al een nieuwe verzoek richting de rechtbank worden verstuurd.

Een bewindvoerder is een vertrouwenspersoon. Wij behartigen niet alleen je belangen, maar bieden ook een luisterend oor. Communicatie is de sleutel tot succes.  Een bewindvoerder waar u geen klik mee heeft kan stress veroorzaken. Hierdoor verliest u vroeg of laat uw vertrouwen, waardoor u grip op situatie verliest.

Wilt u overstappen naar Het Bewindcentrum? Neem dan nu contact op.

Telefonisch contact

Als u contact met mij opneemt zullen we bespreken waar u tegenaan loopt en waarom u wil veranderen van bewindvoerder. Dit hoeft niet lang te duren.

Contact met uw bewindvoerder

Ik zal contact opnemen met uw huidige bewindvoerder en ook daar verhaal halen. Ik zal met uw huidige bewindvoerder kijken naar een soepele overloop van bewindvoerder.

Afspraak bij u thuis

Allereerst zal er een intakegesprek gepland worden, deze vindt bij voorkeur plaats in uw eigen leefsituatie. Tijdens het intakegesprek zal de bewindvoerder samen met u uw huidige (financiële) situatie, de mogelijkheden, verwachtingen en uw hulpvraag aan bod laten komen tijdens het gesprek.

invullen bereidheids verklaring

Als er een klik is zal ik een bereidheidsverklaring afgeven. Dit kan dan voor zowel voor u als (eventueel) voor uw partner. Ook zal ik u helpen bij het opstellen van een brief richting de rechtbank.

opsturen stukken rechtbank

Met de bereidverklaring, uw brief en een brief van uw huidige bewindvoerder kunt u een verzoek indienen bij de rechtbank. Ik zal u ook hierbij helpen en vertellen hoe u dit kunt doen.

Nieuwe beschikking ontvangen

Zodra de rechtbank alle stukken heeft ontvangen zal het ongeveer vier weken duren voordat er een nieuwe beschikking komt. U hoeft zich niet te melden bij de rechtbank voor een hoorzitting en u betaalt geen griffiekosten.

Onze diensten

“Het komt helaas nog vaak voor dat klanten geen voldoende informatie krijgen of grof worden behandeld door een beschermingsbewindvoerder. Communicatie loopt niet soepel en is er (meestal) een tijd sprake van veel stress en zorgen over de toekomst. Dit is meestal het moment dat u overweegt om over te stappen van bewindvoerder. Ik help u hier graag bij.”

Mehmet Aydin
Het Bewindcentrum

Telefoon: 033 – 23 409 55
E-mail: info@hetbewindcentrum.nl
Postbus 2072
3800CB Amersfoort

Openingstijden: 
Maandag 09:00 – 12:00 uur
Dinsdag 09:00 – 12:00 uur
Donderdag 09:00 – 12:00 uur
Vrijdag 09:00 – 12:00 uur 

Nieuwsbrief

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.