Een bewindvoerder is een vertrouwenspersoon. Wij behartigen niet alleen je belangen, maar bieden ook een luisterend oor. Communicatie is de sleutel tot succes.  Een bewindvoerder waar u geen klik mee heeft kan stress veroorzaken. Hierdoor verliest u vroeg of laat uw vertrouwen, waardoor u grip op situatie verliest.

Wilt u overstappen naar Het Bewindcentrum? Neem dan nu contact op. 

  • U krijgt hulp bij het schrijven van een brief 
  • U wordt meegenomen in de verwachtingen en toekomst 
  • Het Bewindcentrum neemt contact op met uw huidige bewindvoerder 
  • In afwachting van de nieuwe beschikking staat uw (nieuwe) bewindvoerder klaar voor al uw vragen
“Het komt helaas nog vaak voor dat klanten geen voldoende informatie krijgen of grof worden behandeld door een beschermingsbewindvoerder. Communicatie loopt niet soepel en is er (meestal) een tijd sprake van veel stress en zorgen over de toekomst. Dit is meestal het moment dat u overweegt om over te stappen van bewindvoerder. Ik help u hier graag bij.”
Mehmet Aydin

Telefonisch contact

Als u contact met mij opneemt zullen we bespreken waar u tegenaan loopt en waarom u wilt veranderen van bewindvoerder. Dit hoeft niet lang te duren.

contact met bewindvooerder

Ik zal contact opnemen met uw huidige bewindvoerder en ook daar verhaal halen. Ik zal met uw huidige bewindvoerder kijken naar een soepele overloop van bewindvoerder.

afspraak bij u thuis

Tijdens het intakegesprek bij u thuis zal de bewindvoerder samen met u uw huidige (financiële) situatie, de mogelijkheden, verwachtingen en uw hulpvraag aan bod laten komen tijdens het gesprek.

bereidheidsverklaring

Als er een klik is zal ik een bereidheidsverklaring afgeven. Dit kan dan voor zowel voor u als (eventueel) voor uw partner. Ook zal ik u helpen bij het opstellen van een brief richting de rechtbank.

stukken naar rechtbank

Met de bereidverklaring, uw brief en een brief van uw huidige bewindvoerder kunt u een verzoek indienen bij de rechtbank. Ik zal u ook hierbij helpen en vertellen hoe u dit kunt doen.

nieuwe beschikking

Zodra de rechtbank alle stukken heeft ontvangen zal het ongeveer vier weken duren voordat er een nieuwe beschikking komt. U hoeft zich niet te melden bij de rechtbank voor een hoorzitting en u betaalt geen griffiekosten

zullen wij contact met u opnemen?

of neem direct contact met ons op: